AKSARAY GLOBAL PROFESYONEL SİTE VE APARTMAN YÖNETİMİ

Global profesyonel site ve apartman yönetimi adına açıklama yapan Fatih Güdendede :

AKSARAY GLOBAL PROFESYONEL SİTE VE APARTMAN YÖNETİMİ

Global profesyonel site ve apartman yönetimi adına açıklama yapan Fatih Güdendede :

AKSARAY GLOBAL PROFESYONEL SİTE VE APARTMAN YÖNETİMİ
04 Temmuz 2017 - 06:31

Global profesyonel site ve apartman yönetimi adına açıklama yapan Fatih Güdendede : Aksaray İç Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biridir. Yerleşim yakın zamana kadar kırsal ağrılıklı olsa da son yıllarda artan fabrika sayısı ve iş imkanları nedeniyle şehir merkezine olan göç arttı. Bu apartman sayısının bir anda katlanmasına yol açtı. Bunun yanında daha güvenliği yüksek ve konforu olan yerleşim olarak site yapımı hızlandı. İnsanların bu yeni yerlerin yönetimlerini uzun süre kendi aralarında halletmeye çalıştı. Ancak yoğun iş hayatı, komşu ilişkilerindeki sorunlar ve yönetime vakit ayıramama gibi nedenlerden dolayı yöneticilik yapmak isteyen kişi sayısı gün geçtikçe azaldı.

                Güdendede açıklamasının devamında; Yönetici bulamama ve sorunların hızlı çözüme kavuşturulamaması insanları profesyonel bu işi yapan firmalara yönlendirdi. Bu şekilde aidat toplanması, çevre problemleri, temizlik işlerinin halledilmesi ve komşular arasındaki tadilat vb. şeylerden kaynaklı sorunlara profesyonel firma aracılıyla kolay çözümler getiriliyor. Aksaray da yeni olan bu uygulama ile artık apartman ve site de meydana gelen olaylarında önüne geçileceğini düşünüyorum. Bu şekilde bizim yönetimimizde olan yerlerde hızlı ve etkin çözümler getirmemiz insanların bu sektöre olan inancını da artırmaktadır.

                Güdendede; Aksaray da bu alanda büyük bir eksik olduğunu düşünüyorum. Şehirleşen Aksaray ,apartman ve site yönetiminde profesyonel bir ekibin söz sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde işlerde kolaylık ve hız ön plana çıkacaktır. Komşular arasında problem yaşanması azalmış olacak. Aksaray da bu işi profesyonel olarak yapan bir firma olarak hemşerilerimizi bu imkandan faydalanmaya davet ediyorum.”dedi ..