MHP İL BAŞKANI KAŞLI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan KAŞLI gündeme ilişkin yazılı basın açıklamasında bulundu...

MHP İL BAŞKANI KAŞLI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Ramazan KAŞLI gündeme ilişkin yazılı basın açıklamasında bulundu...

MHP İL BAŞKANI KAŞLI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
11 Ocak 2018 - 15:36

Önce ülkem diyen Milliyetçi-Ülkücü hareket son 2 yılda ülkemizde en çok konuşulan siyasi parti olmuştur. 94 siyasi parti bulunan Türkiye’de siyasetin gündemini belirlemek, geleceğini şekillendirmek % 12 oy oranıyla % 100’ün yönetileceği sistemin mimarı konumuna gelerek, bütün basın yayın organlarında, sosyal medyada, TV ekranlarında, tartışmalarda ve haber bültenlerinin ilk sıralarında hep MHP var. TBMM’de en az 11.9, en fazla 17.9 oy oranıyla temsil edilmiş partimizin son Cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkardığı adayı beğenmeyen veya oy vermeyenler, Devlet Bahçeli varken oy vermem diyenler, MHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı çıkarmayışına en çok bozulanlardır. Oyunları bozan bilge liderimiz bu hamlesiyle seçimleri ilk turda sonuçlandıracaktır. Partimizin aday çıkarmasının seçimleri 2’nci tura bırakacağını bilen bütün şer odaklarının oyunlarıyla birlikte ana muhalefetinde ayarını bozmuştur. Yaramaz çocukları ağzını bozmuş salyalar akıtırken, siyasi hayatları MHP düşmanlığıyla geçmiş Fikri Sağlar’lar eskimiş köhnemiş fikirleriyle ülkemize hiç bir şey kazandırmamış, sadece kendileri kazanmıştır. ABD, CİA beslemesi darbeci generalleri cezaevinde ziyaret için  Adalet Bakanlığı’ndan izin istemişler, Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmişler, darbe yapmak amacıyla silah kullandığı kamera kayıtlarda sabit olan albayın 70 yaşındaki babasının babalık duygularını siyasete alet etmişlerdir, Açlık grevi yapan fetö’cülere sahip çıkan CHP Fetö silahlı terör örgütüdür, pkk bölücü ayrılıkçı bir terör örgütüdür, Apo bebek katilidir, Fetö Ömer Halisdemir’in, Önder Güzel’in katilidir diyemeyen CHP Atatürk’ün kurduğu CHP’nin çizgisinden çıkmış iktidar hırsına kapılmış mevcut yöneticileri 6 ok’larındaki milliyetçiliği unutmuşlardır. MHP’nin ilk defa ciddi bir parti olduğunu söyleyen Tez-Can’lı Bülent’ler rahat olsunlar, MHP Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sigortası olmaya ‘’Ciddi Olarak’’ ilelebet devam edecektir. 

 

Türk halkının % 52, Aksaray’lı hemşerilerimizin % 75’İ oy vererek seçtiği Sayın Cumhurbaşkanımızın mevcut duruşunu devam ettirmesi ve tekrar aday olması halinde destek olacağımızı ve milletimizin de Milliyetçi-Ülkücü Harekete hakkını vereceğine, TBMM’de tarihinin en yüksek oy oranıyla temsil edileceğine olan inancımız da milletimize güvenimiz de tamdır. 

 

Göreve geldiğimizdeki ilk beyanımızda, önce Aksaray’ımıza, sonra Liderimize, Genel Merkezimize ve kendimize yakışan bir siyasi duruş sergileyeceğimizi, ödevimizin milli vicdanı harekete geçirmek, görevimizin Milliyetçi Hareketi iktidar getirmek olduğunu söylemiştik. Aksaray Teşkilatı olarak tek yürek, tek bilek ve tek yumruk olarak Liderimizin izinde ve emrinde dim dik yolumuza devam ediyoruz.

 

   Ramazan KAŞLI

MHP Aksaray İl Başkanı