Dün Hacı Hasanlı mahallesini gezerek halkla buluşan Aktan mahalle sakinlerini ve esnafı dinledi. Halk ile istişare yapan Aktan, halkın mevcut yönetimi eleştirmesi üzerine “kimseyi kötü anlamda eleştirmek doğru değildir. Herkes bizim insanımız biz Aksaray olarak Türkiye olarak kardeşiz. Herkes memleket için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor. Yapıcı olmalıyız. Yıkıcı olmak kimseye fayda sağlamaz. Kimseyi ötekileştirmeyelim.
Zaman birlik zamanıdır, hep birlikte el ele vererek bu memleket için canla başla çalışma zamanıdır. Hizipçilik yapmak gibi bir lüksümüz yok çünkü bu kimseye fayda sağlamaz. Bu sadece memleketimiz için kayıp olur gelin hep birlik olalım daha iyi daha güzel bir Aksaray için çalışalım. Birbirimizi ayrım yapmadan kucaklayalım sevelim.” Diyerek cevap verdi.
Seçim çalışmaları için gitti her yerde ilgi odağı olmaya devam eden Aktan “Biz kimseyi ötekileştirmeye gelmedik. Herkesi aynı tutup tüm halkı aynı ölçüde kucaklamaya geldik. Kimseyi ötekileştirmeden AK Parti belediyeciliği için örnek olmaya geldik. Gelecek nesiller için her fedakarlığı yaparak milli değerlerimizi ve Aksaray’ın değerlerini koruyarak herkes için çalışmaya ve gelecek nesiller için en güzel Aksaray’ı kurmaya geldik. Biz herkes için ve herkese hizmet için varız.” Dedi.
Hacı Hasanlı mahallesi esnafları ve sakinleri Aktan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Aktan’a teşekkür ettiler ve Aktan’ı destekleyeceklerini dile getirdiler.