Eğitim ve kültürün yanı sıra Kuran ayetlerinin daha iyi anlaşılması sağlamak için kurulan Abdulkadir Geylani Kur’an-ı Yaşama ve Yaşatma Derneği yönetimi Başkan Yazgı’yı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Dernek Başkanı Mehmet Çağlayan, kurdukları derneğin amaç ve faaliyetlerini aktarırken üye sayılarının her geçen arttığını dile getirdi. İnsanlık adına hayırlı işler yapma amacı taşıdıklarını söyleyen Dernek Başkanı Mehmet Çağlayan ve yönetimi, Kur’an-ı yaşama ve yaşatmak için gece gündüz çalışmaya hazır olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kur’an yolunun hak yolu olduğunu söyledi ve AllahuTeala’nın Kuran ayetleri ışığında insanoğluna nasıl yaşaması gerektiği konusunda en ince ayrıntısına kadar bilgiler verdiğini açıkladı. Başkan Yazgı, kendisini ziyaret eden dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken Belediye olarak her sivil toplum örgütüne eşit mesafede oldukları sözünü tekrarladı.
Abdulkadir Geylani Kur’an-ı Yaşama ve Yaşatma Dernek Başkanı Mehmet Çağlayan ve yönetimi kendilerini ağırlayan Başkan Yazgı’ya teşekkür ettiler.
