AKSARAY'DA "EŞİNE SEVGİLİNE KENDİ HEDİYENİ KENDİN YAP" ETKİNLİĞİ

Sultanhanı Halk eğitim müdürlüğü ve Sütaş Ortak Program ile Sevgililer günü nedeniyle “Eşine Sevgiline Kendi Hediyeni Kendin Yap” etkinliği düzenlendi.

AKSARAY'DA "EŞİNE SEVGİLİNE KENDİ HEDİYENİ KENDİN YAP" ETKİNLİĞİ

Sultanhanı Halk eğitim müdürlüğü ve Sütaş Ortak Program ile Sevgililer günü nedeniyle “Eşine Sevgiline Kendi Hediyeni Kendin Yap” etkinliği düzenlendi.

AKSARAY'DA
14 Şubat 2019 - 10:02

Sultanhanı Halk eğitim müdürlüğü Usta öğretici öğretmenlerinden Elif Gümüşsoy 14 Şubat Sevgililer Günü Etkinliği kapsamında Sütaş yönetici ve çalışanlarıyla “Eşine Sevgiline Kendi Hediyeni Kendin Yap” sloganıyla bir araya geldi. Sevgililer Gününde Pahalı hediyeler almak yerine El emeği ile Kendi Hediyeni Kendin yap sloganı ile Sütaş Yönetici ve Çalışanları Etkinlik kapsamında Kendi hediyelerini kendileri yaptılar. Sütaş Çalışanları ve Yöneticileri Elif Gümüşsoy’un Koordinesinde Eş veya Sevgililerine Kapı süsü yapmayı öğrendiler.

Çalışanlar bu  etkinlikten çok memnun olduklarını gözlenirken Bu farklı ve güzel etkinlik sayesinde Maddi olarak belki küçük Fakat Bizzat kendi El emeğini vererek yaptıkları bu Manevi değeri çok büyük olan Hediyeler ile bu güzel günde özel bir anı olarak kalacak olması katılımcıları memnun etti ve Halk Eğitim Müdürlüğüne ve usta öğretici Elif Gümüşsoy Hanımefendiye teşekkür ettiler.

Sultanhanı Halk Eğitim Müdürü Şerife Böge Hanımefendi de verdiği bilgide Sultanhanı Halk eğitim olarak Çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek ‘ Bu etkinliğimizi de Sütaş Fabrikamızda düzenledik, Elif Gümüşsoy Hocamız nezaretinde Sütaş Yönetici ve Çalışanlarına Anlamlı bir etkinlik ile  “Eşine Sevgiline Kendi Hediyeni Kendin Yap” sloganıyla bir araya geldik  ve kendi emekleri ile Hediyelerini yaptılar, Sütaş yetkililerine bu güzel etkinliği tasarladıkları için de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Elif Gümüşsoy hocamız ile İlerleyen dönemlerde Sultanhanı Halk eğitim olarak yaşlılara ve kimsesiz çocuklara yönelik yapmayı planladığımız çalışmalarımız da olacak, Kendisine bu güzel etkinlikten dolayı Teşekkür ediyorum , Sultanhanı Halk Eğitim olarak her yerde olacağız ‘ dedi.