Aksaray il merkezi ve İlçelerde bulunan süt üreten işletme sahipleri ve yöneticilerine yönelik Gıda Tarım ve hayvancılık il Müdürlüğüne bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından süt işletmelerine hijyen gereklilikleri ve HACCP konulu eğitim toplantısı yapıldı.
Toplantıda Gıda ve Yem Şube Müdürü Yusuf Yeşildal, Teknik personeller Gıda Mühendisi Damla Özkul ve Veteriner Hekim Harun Arık tarafında sunum yapıldı. Süt üreten onaylı İşletme sahiplerine gerekli bilgiler verildi. Ayrıca Tekniker Mustafa Özalp tarafından Coğrafi işaretlerde farkındalığın arttırılması projesi farkındalık Anketi ilgili üreticilere dağıtılarak Anket çalışması yapıldı.
Toplantı karşılıklı fikir alış verişi ile sona erdi.
