Aksaray Sivil toplum kuruluşu Platformu İşbirliğiyle Düzenlenen Aksarayda 37. Gönderilen Tırın Bu Hafta Buhara Hizmet & Eğitim Derneği Gönderdi. Tır Gönderme Programına Aksaray Sivil toplum kuruluşu Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş,Tümsiad Başkanı İzzet Çevik,İhh Şube Başkanı Önder Özkan, Dernek Yöneticileri,üyeleri ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.
Buhara Hizmet ve Eğitim Derneği Başkanı İzzet Kılıç; Müslüman Bir Vücudun Azaları gibidir,Herhangi bir azada meydana gelebilecek bir rahatsızlık bütün bedeni rahatsız eder.orada zulüm altında inleyen kardeşlerimize kayıtsız kalamayız,onların yaralarına bir parça olsun merhem olabilirsek bize ne mutlu.
Yarın razı mahşerde Allah(C.C) Kardeşleriniz o haldeyken Siz ne yaptınız diye sorarsa verecek cevabımız olsun.Şu anda burada bulunan ,Gayret gösteren Tüm kardeşlerimizden Allah Razı olsun.
