CHP İL YÖNETİMİNDE SULTANHANLI İSİM DE YER ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Yönetim kurulu ilk Toplantısını , Ali Abbas Ertürk başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantının ana gündem maddesini; il yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı oluşturdu. Toplantı sonucu Sultanhanı ilçesinden Esnaf Fatih Solak Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeni Yönetim kurulu ilk Toplantısını , Ali Abbas Ertürk başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantının ana gündem maddesini; il yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı oluşturdu. Toplantı sonucu Sultanhanı ilçesinden Esnaf  Fatih Solak Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. CHP Aksaray İl Yönetim Kurulu, Ali Abbas ERTÜRK başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Toplantının ana gündem maddesini; il yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı oluşturmuştur.
  ADI SOYADI GÖREVİ PELİNSU YILDIRIM İl Sekreteri AHMET ALTINTOP Gençlik Örgütlenmesinden ve Sportif faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı CANSU BÜLBÜL Halkla ilişkiler ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı HÜSAMETTİN ÇELİK Örgüt ve Örgütlemeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı YALÇIN DUTKUN Sağlık İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ÜNAL ER Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl Saymanı FİLİZ ERDEMİR Sosyal Yardımlardan, Kadın ve Çocuk Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı KENAN GEDEK Basın ve Sosyal Medya İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı TOLGA GÖKÇEK Çevre, Doğa ve Hayvan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı TALAT KARAAĞAÇ Esnaf Örgütlenmelerinden ve İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı HACI ALİ KELEŞ Ekonomik Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ZİYA KOÇ Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı NAZİFE KÜÇÜK Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı LEYLA SAĞDIÇ Teknolojik Gelişmelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Bilişim Sorumlusu FATİH SOLAK Tarım ve Hayvancılıktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ALİ ŞEN Sendikal Haklar ve İşçi Örgütlenmesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı YASEMİN TURAN ÖZDEMİR Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ŞENOL ÜNAL Muhtarlardan, Dernek ve Vakıflardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ÖZGÜR ALTINSOY Eğitim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İl Eğitim Sekreteri AYFER ZENGİN Kadın Örgütlenmesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  
İl Başkanı Ali Abbas Ertürk, yeni il yönetimini oluştururken, güzel ve isabetli bir Aksaray fotoğrafı çektiklerini, Aksaray’ın sorunlarını bilen bir yönetim anlayışını siyasete yansıttıklarını kaydetti.

Ertürk, yeni yönetimin genciyle, kadınıyla, tecrübeli siyasi kimlikler ile her kesimden ve her meslekten hemşerilerimizin beklentilerini siyasete taşıyacağını ifade etti.

Mazbatasını alır almaz, her gün yarın seçim varmış gibi çalışacaklarını belirten Ertürk; ilk iş olarak Aksaray Barosunu, taksici esnafları ve Taşpınar Kasabası’nı ziyaret etti. Ertürk; Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşün hız kesmeden devam edeceğini belirtti.