Başkan Nevzat Palta Ticaret İl Müdürü Kurt’u Ziyaret Etti

Aksaray belediye başkanı Nevzat Palta resmi kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında belediye meclis üyeleriyle birlikte Ticaret İl Müdürü Ramazan Kurt’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Nevzat Palta Ticaret İl Müdürü Kurt’u Ziyaret Etti

Aksaray belediye başkanı Nevzat Palta resmi kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında belediye meclis üyeleriyle birlikte Ticaret İl Müdürü Ramazan Kurt’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Nevzat Palta Ticaret İl Müdürü Kurt’u Ziyaret Etti
31 Ocak 2014 - 16:55

Başkan Nevzat Palta ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi

“Ben müdürümüze teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde bu 10 yıllık görev süremiz içerisinde hoş bir seda bıraktığımız kanaatindeyim. Zaten şu anki olumlu tepkilerde onu gösteriyor. Sonuçta bizler inanmış insanlarız. Belirli idealleri olan inanmıştan kastımız belirli değerlere inanmış belirli idealleri olan insanlarız. Memleketimize elimizden geldiği kadar dediğiniz gibi sağlığımızdan olduk belki yaşantımızı sınırlandırdık çocuklarımızdan ailemizden fedakârlık yaptık ama değer mi? değer.

Bu memleket bizim bu şehir bizim. İnşallah hoş bir sada bıraktığımız kanaatindeyim. Önemli olan şu gök kubbede hoş bir sada diyoruz bunlar hep klasikleşti ama doğrusu da bu. Hayırla anılan olmak diyoruz. Bu şehre çok şeyler yaptık. Aslında temel problemlerini çözdük şehrin. Bundan sonra inşallah daha iyi bir çalışmayla az bir çalışmayla inşallah Aksaray daha beklediğimiz umduğumuz yerlere gelir diye düşünüyorum. Allah utandırmasın hem sizleri hem de bizleri. Sonuçta memlekette bizim Türkiye’de bizim Aksaray’da bizim diyorum.”

Ticaret İl Müdürü Ramazan Kurt ise yaptığı açıklamada yaptığı güzel hizmetlerden dolayı başkan Nevzat Palta’ya teşekkür ederek şunları söyledi “Öncelikle başkanımızın bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimize şehrimize 10 yıldır aşağı yukarı hizmet ediyorsunuz. Gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Sağlığınızdan yaşantınızdan feragat ettiğinizi Aksaray hiçbir zaman unutmayacak başkanım. Bunun yanında şehrimizin altyapısının tamamlanması üstyapı ile ilgili yol açılması veya mevcut yolların daha kullanışlı hale getirilmesi Kılıçaslan parkı projesi ayrıca somuncu baba külliyesi sizinle özdeşleşecek başkanım. Bunlar sizin eseriniz olarak sürekli anılacak.

Ayrıca bunların dışında kültürel faaliyetlere de Aksaray’da yoğun bir çaba gösterdiniz. Önem verdiniz. Bunun yanında kurumlar arasında her zaman yanımızda bulundunuz. En önemlisi de görev yaptığınız dönemde gerek şahsınızın veya gerek çalışanlarınızın en ufak bir olumsuzluk şaibe gibi bir durumu olmadı. Bu insana yetiyor başkanım. Halkımız size görev verdi sizde layığı ile yerine getirdiniz. En iyi şekilde yerine getirdiniz. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şahsınızda tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki yaşantınızda da hayırlı ömürler hayırlı hizmetler bekliyoruz.”