Doğan Koşar ''vergilerimizle Toplanan Paralarımız Nerede''

CHP Aksaray belediye başkan adayı Doğan Koşar bir basın açıklaması yayınladı...

Doğan Koşar ''vergilerimizle Toplanan Paralarımız Nerede''

CHP Aksaray belediye başkan adayı Doğan Koşar bir basın açıklaması yayınladı...

Doğan Koşar ''vergilerimizle Toplanan Paralarımız Nerede''
19 Ekim 2013 - 22:09

 Eski Başbakanlarımız, Sn Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit görevde bulundukları yaklaşık on yılda, örtülü ödenekten 312 milyon TL harcamışlar.

Şimdiki başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın aynı sürede 4 Milyar 982 milyon TL harcadığını biliyor muydunuz? 4 başbakanın aynı sürede harcadığı paranın yaklaşık 16 katını bir başbakan nereye harcar. Vergi veren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak merak ediyorum.

İşin bir başka ilginç yanı, örtülü ödeneği Mesut Serim adlı bir yönetici yönetiyormuş. Mesut Serim, Sayın Recep Tayip Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı iken Vakıfbank Valide Sultan şubesi müdürüymüş. İstanbul Belediyesinin işletmeleri olan İgdaş, Belbim, İstoç, İston, İsfalt’ın paraları bu şubeye yatarmış. İç işleri bakanlığı bankadan Fazilet partisine para aktarıldığı konusunda rapor tutmuş. Mesut Serim adlı şahıs, üniversite denklik belgesinde sahtecilik yaptığı gerekçesi ile yargılanmış. 2 yıl ceza almış, cezası beş yıl ertelenmiş.

Belirtilen kişi örtülü ödeneğin başında. Sayın başbakan yaklaşık on yılda bizim vergilerimizden toplanan 4 milyar 982 milyon TL yi örtülü ödenekten harcamış. Merak ediyorum bu kadar büyük parayı neden açık ödeneklerden harcamamış. Bana ilginç geldi. Size de ilginç gelmedi mi? Sizlerle paylaşmak istedim.

 


CHP AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

DOĞAN KOŞAR