İŞİMİZ İNSANA HİZMET

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Konya’da İç Anadolu Bölge Eğitim Toplantısı düzenlendi.

İŞİMİZ İNSANA HİZMET

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Konya’da İç Anadolu Bölge Eğitim Toplantısı düzenlendi.

İŞİMİZ İNSANA HİZMET
22 Ekim 2018 - 11:15

Eğitim programına Aksaray’dan AK Parti İl Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı İsmail Demir ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı Fadime Oğuz katılım sağladı.
 
            Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta “Son 17 yılda her alanda olduğu gibi insan hakları konusunda da büyük reformlar gerçekleştirdik. Gerçek özgürlük, dini, kültürel, sosyal, siyasi ve ekonomik alanlarda devrim niteliğinde pek çok reformlara imza attık. Yani sessiz bir devrim yaptık." dedi.
 
            Usta, partisinin bir otelde düzenlenen 81 İl 7 Bölge Eğitim Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, toplantıları Konya'dan başlattıklarını belirtti.
 
            AK Parti olarak bugüne kadar güçlülerin değil, sosyal adaletin hakim olduğu, sosyal refahın hüküm sürdüğü Türkiye ve dünya hedefi ile hareket ettiklerini anlatan Usta, "Her zaman insanlık için insan hakları için daha iyisini nasıl yapabiliriz, 2023 vizyonumuza ve hedeflerimize nasıl ulaşabiliriz, insana ve insanlığa hizmet yolunda nasıl daha hızlı ilerleyebiliriz çabası içerisindeyiz. Bu toplantılarla da bir yol haritası belirlemek için ilk adımımızı atmış bulunuyoruz. Bugüne kadar ülkemiz ve vatandaşlarımız için yaptıklarımızı bir lütuf olarak değil, bir hakkın teslimi olarak gördük. Çünkü biz gönül coğrafyamızda bir gönül medeniyeti inşa eden insanlığa insanın nasıl olduğunu öğreten bir milletin evlatlarıyız, işimiz insana hizmet" diye konuştu.