KONYA EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI MEHMET YÜKSEL 'SORUNU DA ÇÖZÜMÜ DE BİLİYORUZ'

Konya Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mehmet Yüksel, Mart ayında yapılacak seçimler için çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor.

KONYA EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI MEHMET YÜKSEL 'SORUNU DA ÇÖZÜMÜ DE BİLİYORUZ'

Konya Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mehmet Yüksel, Mart ayında yapılacak seçimler için çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor.

KONYA EMLAKÇILAR ODASI BAŞKAN ADAYI MEHMET YÜKSEL 'SORUNU DA ÇÖZÜMÜ DE BİLİYORUZ'
25 Şubat 2018 - 11:22

Seçim çalışmaları çerçevesinde Konya Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürlüğü’nde bir takım ziyaretler gerçekleştiren Yüksel, Karatay Tapu Müdürü Mustafa Yağan, Selçuklu Tapu Müdürü Uğur Mehmet Bağcı, Meram Tapu Müdürü Uğur Mehmet Koç ve Şube Müdürü Sami Yıldız’la bir araya geldi.

Ziyarette Mesleğin ve meslektaşlarının sorunlarını paylaşan başkan adayı Yüksel sorunların çözümü noktasında destek istedi.

 

Yıllardır emlak sektörünün içinde olan  biri olarak  mesleğin ve meslektaşlarının sorunlarını iyi bildiğini ifade eden  Başkan Adayı Mehmet Yüksel” bizim sektörümüz  kanuni  boşluklardan dolayı en sıkıntılı sektörlerden bir tanesi. Yaptığımız iş önemli. İnsanlar hayatlarında belki bir kez ev alabiliyorlar. İş kuruyorlar, bir kez dükkân alabiliyorlar. Burada sıkıntı yaşadıkları zaman bütün düzenleri bozuluyor. Maddi manevi sıkıntı yaşıyorlar. Burada gerçek anlamda bu işi yapan arkadaşlarımızdan yana bir sıkıntımız yok. Ancak sektörle alakalı hiçbir belgesi, bilgisi olmayan insanlar bir ofis kiralayıp bu işe giriyorlar.  Sıkıntılarda buradan kaynaklanıyor”. dedi.

Göreve geldikleri takdirde İşe  sektör temsilcilerini biraya getirip kaynaştırmakla başlayacaklarını dile getiren Yüksel” Her şeyin ötesinde meslektaşlarımız arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlayacağız. Bunun ardından ise meslektaşlarımızı, sektörün alakalı olduğu kurum ve kuruluş temsilcileriyle bir araya getirip sorunların tespitini yapacağız. Daha sonra ise gerek yerel yönetimlerle, gerekse Ankara’daki bürokratlarla sorunlarımızın çözümü noktasında bir araya geleceğiz.  Mesleğe yeni bir standart getirip, hem meslektaşlarımızın  hakkettiğini kazanmasını, hem de vatandaşımızın mağdur olmamasını sağlayacağız. Yapılması gereken kanuni düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi için Ankara’daki Konyalı bürokratlarımızdan özellikle yardım isteyeceğiz. İstedikten sonra yapılmayacak iş çözülmeyecek sorun yoktur. Diye konuştu.

Mart ayı içerisinde yapılacak Olağan genel kurulda üyelerin  seçime katılmalarını isteyen Yüksel” Gelin  oyunuzu özgür bir şekilde kullanın. Kimin bu işi daha iyi yapacağına inanıyorsanız  ondan yana tercihte bulunun. Bizler bu işe talibiz. Bizi bu göreve  layık görürseniz de, hiçbir zaman mahcup olmayacağız ve mahcup etmeyeceğiz. İyi bir ekibimiz var inşallah Konya’mız ve ülkemiz için en güzel hizmetleri yapacağımıza inanıyorum ”diyerek sözlerini tamamladı.