Maçı Kafasına Atılan Taşla Tamamladı

rnAykut Kocaman, dünkü mücadelede kendine gelen bir taşı maç boyu avucunun içinde sakladı.

Maçı Kafasına Atılan Taşla Tamamladı

rnAykut Kocaman, dünkü mücadelede kendine gelen bir taşı maç boyu avucunun içinde sakladı.

Maçı Kafasına Atılan Taşla Tamamladı
19 Ekim 2013 - 21:50

Semih’in golünün ardından tribünden taş atıldı. Kocaman tribünlere dönüp kollarını açarak tepkisini gösterirken, elindeki taşı saha görevlilerine ya da kenara atmayıp maç sonuna kadar avucununda içinde saklaması objektiflerden kaçmadı.

1461’in sahası kapanıyor

F.BAHÇE karşısında öfkeli 1461 Trabzon taraftarlarını sahaya yabancı madde atmamaları için kale arkalarına gerilen ağlar bile durduramadı. Bu önlemler dün ilk kez uygulanırken, buna karşın atılan maddelerden oyun 2 defa durdu. Tribünlerden atılan yabancı maddelerin hedefi olan Aykut Kocaman da tribünlere dönüp kollarını açarak tepkisini gösterdi.
KARŞILAŞMANIN temsilcileri sahaya ısrarla  atılan yabancı maddeler ile rakip takıma, oyunculara ve başkanlarına organize küfür edildiğini raporlarına yazarken, 1461 Trabzonspor’un 1 maç saha kapama ve para cezası alması bekleniyor.

‘Moral bulduk’

1461 Trabzon karşısında sol bekte oynayan Orhan, lig öncesi moral bulduklarını söyledi. Orhan, çarşamba Bursa’yı da yenip tamamen lige dönmek istediklerini söylerken, Serdar ise “İstediğimiz oyunu oynayamasak da 3 puanı kazandığımız için mutluyuz” dedi.



Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/maci-kafasina-atilan-tasla-tamamladi/fenerbahce/detay/1655122/default.htm