Polis memuru Hüseyin Akdağ (45), aynı apartmanda komşu oldukları öğrenilen Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Cimli'nin 17 yaşındaki oğlu Tuğrul Cimli’yi konuşmak için 22. 30 sıralarında özel arabasına bindirerek Ayvalık’ın Cennet Tepesi yakınlarında bulunan baz istasyonlarının olduğu ve ilçe halkının Telemenler mevkii olarak nitelendirdiği ormanlık ıssız tepeye götürdü.
İddiaya göre bir süre 17 yaşındaki genç ile 15 yaşındaki kızı G’den ayrılması için konuşan Hüseyin A.(45) daha sonra öfkesine hakim olamayarak beylik tabancası ile Tuğrul Cimli’ye tek el ateş etti.
Tatilin 7 günlük bilançosu: 104 ölü Facebook'taki bu virüse dikkat! Hesabınız Elden gidebilir... KURBAN'DA BOĞASI KAÇAN 153 Ü ARASIN. AKSARAY BELEDİYESİNDEN KURBANDA ÜCRETSİZ KAVURMA İKRAMI Aksaray Belediyesi Kurban Kesim Yerlerini Belirledi GIDADA BAYRAM DENETİMLERİ YAPILIYOR. İl Milli eğitim müdürlüğünce Sene Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı Yapıldı Yaklaşan Kurban Bayramı Aksaray Tirit'ini hatırlattı... SULTANHANI HASTANESİNİ SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLADI BU ÇOCUK PARKI MEDAŞ’IN ÇÖPLÜĞÜ MÜ ? function kmanset(id){ jQuery('.kmanset').css("display","none") jQuery('#kmanset'+id).css("display","block") } 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Başına isabet eden kurşunla olduğu yere yığılan Cimli olay yerinde hayatını kaybetti. İşlediği cinayetin ardından polis memuru Hüseyin Akdağ, cinayeti işlediği beylik tabancasıyla polis merkezine giderek teslim oldu.Polis memurunun silahından çıkan tek kurşun ile yaşamını yitiren gencin cansız bedeni olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından önce Ayvalık Devlet Hastanesi morguna daha sonrada otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Oğlunun ölüm haberini alan ve Ayvalık Devlet Hastanesine gelen Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Cimli'nin bitkin ve perişan hali dikkatlerden kaçmazken, ilçede sakin ve beyefendi kişiliği ile gönüllerde taht kuran Müdür Cimli’nin acısını olayı duyup hastaneye koşan dostları paylaşmaya çalıştı.Cinayeti işlediği ileri sürülen polis memuru Hüseyin Akdağ’ın evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor
Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/polis-kizinin-sevgilisini-tek/gundem/detay/1708357/default.htm
Etiketler: Balıkesir , Adli Tıp Kurumu , Ayvalık , Cennet Tepesi , Bursa , çocuk , spor , Adli Tıp , Dostları
