AK PARTİ HAFTA SONU GÜZELYURT'TA İDİ

Aksaray Haber | Aksaray haberleri- Aksaray 68haber | Aksaray Son dakika haberleri...

AK PARTİ HAFTA SONU GÜZELYURT'TA İDİ

Aksaray Haber | Aksaray haberleri- Aksaray 68haber | Aksaray Son dakika haberleri...

AK PARTİ HAFTA SONU GÜZELYURT'TA İDİ
17 Eylül 2018 - 05:51

Meclis tatilinden bu yana Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve il Başkanı Hüseyin Altınsoy eşliğinde teşkilat mensupları dur durak demeden Aksaray ilçelerini, kasaba ve köylerini gezmeye devam ediyor. 

Aksaray Haber

Bu hafta sonu da Güzelyurt ve köylerini gezen heyet vatandaşların sorunlarını dinleyerek hasbihal ettiler.
      Heyetin vatandaşın ayağına gitmesinden son derece menmun olan vatandaşlar bire bir sıkıntılarını ve problemlerini anlatmaktan menmun olduklarını söylediler. Milletvekili Cengiz Aydoğdu da her vatandaşın tek tek sıkıntılarını dinleyerek not aldı.
        Milletvekili Aydoğdu, “Genel olarak bu güne kadar gezip ziyaret ettiğimiz yerlerdeki önemli problemleri halletmeye çalışıyoruz. Sabahtan öğleye kadar bu sorunları yetkili yerlerle görüşüp çözmeye çalışıyorum.
        Acil yapılması gereken problemleri zamanında hallediyoruz. Uzun vade isteyen sorunlarıda programa aldırarak çözmeye çalışıyoruz. Aldığımız notları birikmeden günlük çözmeye çalışıyorum. Not alıp bir yere atmak gibi bir adetimiz yok. Önemli olan yörede yaşayan halkın tamamını ilgilendiren problem olsun bunları çözeceğiz” dedi.
      Güzelyurt ziyaretinde eski adetlerden yöresel olan büsküvit arasında hazırlanan lokum büsüvit Güzelyurtlular tarafından heyete ikram edildi. Belli yaşta olanlar ise bizi eskiye götürdünüz espirisini yaptılar.