ATSO BAŞKANLARINDAN SULTANHANI İLÇESİNE ZİYARET

Aksarayhaber| aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri | Sultanhanı Haber...

ATSO BAŞKANLARINDAN SULTANHANI İLÇESİNE ZİYARET

Aksarayhaber| aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri | Sultanhanı Haber...

ATSO BAŞKANLARINDAN SULTANHANI İLÇESİNE ZİYARET
27 Haziran 2019 - 05:26

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ile Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak hasbihâl ettiler.

Geçtiğimiz gün içerisinde yapılan ziyarette Aksaray iş dünyamıza yönelik görüş alışverişlerinde bulunulurken ziyarete ilişkin açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “Geçtiğimiz aylar içerisinde mazbatalarını alarak göreve başlayan ilimizin iki güzide ilçesi Sultanhanı ve Eskil’e ziyaretlerde bulunduk. Değerli Belediye Başkanlarımız Fahri Solak ve Necati Belgemen ile hem ilçelerimizin sanayisi ve ekonomisi hem de Aksaray’ımızın geleceğine yönelik görüş alışverişlerinde bulunduk.

Fahri Solak Başkanımızın Sultanhanı ilçemizde, Necati Belgemen Başkanımızın da Eskil ilçemizde yapacak oldukları çok güzel projeler bulunmaktadır.  Aksaray’ın sanayisi ilçeleriyle birlikte atar sözünden yola çıkarak bizlerde ilçelerimizin ekonomisine ve sanayisine yönelik her daim çalışmalar yapıyoruz. Meclis Üyelerimizden birçok arkadaşımız Eskil ve Sultanhanından aramıza katılmaktadır. Onlarda sürekli olarak toplantılarımızda ilçelerimize yönelik yapılması gerekenler hakkında bizlere bilgi vermektedirler.

Aksaray yakın zamanda yüksek oranlarda büyüme hızına gireceğinden dolayı ilçelerimizdeki gelişmeler son derece önem arz etmektedir. Bu anlamda Değerli Belediye Başkanlarımıza düşen görevde daha fazla artmaktadır. Yapılan ziyaretlerde bu konulara da değinerek kendilerinin her türlü çalışmada sonuna kadar destek vereceklerini görme imkânımız oldu. Bu nokta da son derece verimli ve güzel geçen ziyaretlerimizden ötürü bizleri en iyi şekilde ağırlayan Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’e iş dünyamız adına bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” Dedi.