Cumhurbaşkanının Sözlerine Destek Var

Cumhurbaşkanının Sözlerine Destek Var

Cumhurbaşkanının Sözlerine Destek Var
08 Şubat 2021 - 15:10

Ülke ekonomisindeki durgunluk bir süredir gündemde tutuluyor. Geçtiğimiz gün bu alanda ayrıntılı görüş beyan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizdeki iş dünyasına seslenerek "iş insanlarının yapmış olduğu faaliyetlerden memnunum, ancak bu kadarı yeterli değil" ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelerden sonra iş dünyasının köklü firmalarından olan Class akaryakıt Naifoğlu Holding bünyesinden açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalarda "Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu açıklamaları doğru bulmakta ve tüm sözlerine destek olmaktayız" ifadeleri kullanılmıştı. Ülkemizde 50 adet benzin istasyonu bulunan Class akaryakıt istasyonu yetkilieri önemli açıklamalarda bulundu.
 

50 Olan Benzin İstasyonu Sayısı 250'ye Yükseltilecek

 
Class akaryakıt Naifoglu Holding yetkilileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine destek verdiklerini açıklayarak, "ülkemizde şu an için 50 adet akaryakıt istasyonuna sahibiz. Bu sayıyı 2023 yılına kadar 250'ye yükselteceğiz" ifadelerini kullandılar. Firma yetkilileri Türkiye'deki iş dünyasına da seslenerek "Türkiye'ye yatırım yapmanın tam zamanı. Şu an için Türkiye'nin yatırıma ihtiyacı var. Ülkemiz topraklarını kullanarak halka iş imkanı sağlamalıyız" şeklinde konuşarak onları da Cumhurbaşkanının bu projesine destek vermeye davet etti.
 

3 Bin Personel Alımı Yapılacak

 
Naifoğlu Holding bünyesince açıklanan bu proje sonrasında 3 bin adet personel alımı da yapılacak. Türkiye yatırım yapılacak bir ülke açıklaması yapan Class petrol ve akaryakıt istasyonlarınca düzenlenen bu iş istihdamına, diğer iş insanlarının da yapacakları girişim ve yatırımlarla katkı sağlayıcı düşünülüyor.