ESKİL ve AĞAÇÖREN İLÇELERİNE YENİ KAYMAKAM ATAMASI YAPILDI

Aksaray'ın Eskil ilçesine Erkunt Pamuk, Ağaçören ilçesine ise Osman Acar Kaymakam olarak atandı.

ESKİL ve AĞAÇÖREN İLÇELERİNE YENİ KAYMAKAM ATAMASI YAPILDI

Aksaray'ın Eskil ilçesine Erkunt Pamuk, Ağaçören ilçesine ise Osman Acar Kaymakam olarak atandı.

ESKİL ve AĞAÇÖREN İLÇELERİNE YENİ KAYMAKAM ATAMASI YAPILDI
30 Ekim 2019 - 11:31

Eskil ilçesine atanan Kaymakam Erkut Pamuk  ve Ağaçören İlçesine Atanan Osman Acar yeni görevlerine başladılar.


Eskil Kaymakamı Erkut PAMUK Kim dir?
 
Kaymakam Erkut PAMUK; 1990 Samsun doğumlu ilk, orta ve lise öğrenimini Samsun’da tamamladı. 2013 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Kaymakamımız 2016 yılında yapılan Kaymakam adaylığı sınavında başarılı olarak 105. Dönem Kaymakam Adayı oldu. 2017 yılında Ordu Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Çanakkale/Ezine ve Konya/Karatay İlçelerinde Kaymakam Refikliği yaptı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliğinde teftiş stajını tamamladı. İngiltere Liverpool Şehrinde dil eğitimi alan Kaymakamımız iki aylık Kaymakamlık Kursundan sonra, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 25.10.2019 tarih ve E.17160 sayılı yazısı ile Eskil İlçesinde Kaymakamlığa vekâleten görevlendirilmiş olup, 28.10.2019 tarihinde İlçede görevine başlamıştır. 



Ağaçören Kaymakamı Osman ACAR Kim dir?

11 Eylül 1988 Yılında Ankara Çankaya da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Ankara'da  tamamladı. Başkent üniversitesi iktisadi ve İdari bilimler Fakültesi siyaset bilimi veUluslararası ilişkiler bölümü ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu yönetimi bölümünü bitirdi. Ankara Üniversitesi DTCF Tarih bölümü son sınıfta Akademik Eğitimine devam etti. Çankaya Üniversitesi Sosyal bilimler Entitüsünde Siyaset bilimi tezli yüksek lisans bölümünde yüksek lisans yapmıştır.
2018 Yılında İçişleri Bakanlığı'nın yapmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 12.03. 2019 tarihinde Kütahya valiliğinde Kaymakam adayı olarak göreve başlamıştır.
Daha sonra Diyarbakır Bağlar ilçesi Kaymakam Refikliği, Rize Pazar ilçesi Kaymakam Refikliği Yaptı.
Son olarak Aksaray Ağaçören Kaymakamlığına atanmıştır.