Flyzone Mall Of İstanbul

Flyzone Mall Of İstanbul

Flyzone Mall Of İstanbul
15 Aralık 2022 - 22:19

İstanbul’un en çok tercih edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Mall Of İstanbul artık uçmak isteyen kişilerin de değişmez adresi haline geliyor. Flyzone Mall Of İstanbul müşterilerine sunduğu olanaklar ile daha önce yaşamadıkları kadar eğlenceli ve adrenalin dolu anlar yaşamalarını sağlıyor. Her yaştan insan tesislerimize gelerek kendileri için özel hazırlanan parkurlarımızı kullanabilirler. Uçmayı seven ve yer çekimine meydan okumak isteyen kişiler uzmanlar eşliğinde bu amaçlarına ulaşabilirler. Trambolinlerde zıplamak, düz duvarda yürümek veya zorlu parkurlarda farklı zorluklara meydan okumak isteyen herkes soluğu flyzone mall of istanbul tesislerinde alabilir.
Havada salınırken bir anda kendilerini sünger havuzlarına bırakmak parkurlarımızı deneyen kişilere daha önce yaşamadıkları bir deneyim yaşatabiliyor. Bunun yanında büyük trambolinlerde zıplarken aynı zamanda basket atmaya çalışmakta yine müşterilerimizin en çok sevdiği etkinliklerimizden biri. Herkesin kendine göre farklı eğlence seçenekleri bulabildiği Flyzone Mall Of İstanbul tesislerimizde şu parkurlarımızı değerlendirebilirsiniz;

  • Trapez
  • Fly Dunk
  • Ninja Zone
  • Master Court
  • Airwalk
  • Challange Bridge
  • Skyfall
Her yaştan insan için özel olarak hazırlanan parkurlarımız düzenli olarak temizlik ve güvenlik  kontrollerinden geçirilmektedir. Bu sayede tüm misafirlerimiz için hem temiz hem de güvenli eğlence alanları oluşturulmaktadır. Haftanın her günü 11:00 ile 22:00 saatleri arasında tüm misafirlerimiz verdimiz hizmetlerimizden faydalanabilirler.

Flyzone Mall Of İstanbul İle Adrenalin Tavan Yapsın

Zamanlarını farklı eğlence tarzları ile değerlendirmek isteyen kişiler diledikleri zaman flyzone mall of istanbul tesislerimize gelebilirler. Tüm misafirlerimiz online olarak da satın alabildikleri biletleri ile sıra dışı bir eğlence yaşayabildikleri gibi aynı zamanda adrenalin seviyelerini de maksimum seviyeye çıkarabilirler. Uçarak kendilerini özgür hissetmek isteyen ve her zaman en yükseğe ulaşmayı hedefleyen insanlar özel olarak hazırlanan parkurlarımız ile bu amaçlarına kolay bir şekilde ulaşabilirler. Hem tek kişilik hem de toplu halde yapılabilen bu aktiviteler ile tüm enerjilerini atan müşterilerimiz aynı zamanda daha önce yaşamadıkları yer çekimsiz ortam deneyimlerini de yine bizimle yaşayabilirler.
Tüm güvenlik önlemlerinin maksimum seviyede alındığı tesislerimizde özellikle temizlik konusunda asla taviz verilmemektedir. Parkurlarımızın tamamında kendi alanlarında uzman ve güvenilir kişiler hizmet verdikleri için tüm müşterilerimiz hiçbir konudan endişe etmeden gönüllerince eğlenebilirler. Çok uygun fiyatlar ile sunduğumuz bu hizmetlerimizden hem çocuk hem de yetişkin yaşlardaki müşterilerimiz faydalanabilirler. Alışılagelmiş spor veya eğlence aktiviteleri yerine her yerde olmayan ve sık rastlanılmayan bir etkinlik arayan kişileri her zaman Flyzone Mall Of İstanbul tesislerimize bekliyoruz. Unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz ve uçmanın verdiği özgürlüğü doyasıya yaşayabileceğiniz Flyzone sizin içinde değişmez bir adres olacaktır. Bu sebeple ilk fırsatta Flyzone Mall Of İstanbul tesislerini ziyaret ederek size sunduğumuz bu olanakları denemelisiniz.