İNCEÖZ “AKSARAY, AK PARTİ İLE YATIRIMIN BAŞKENTİ OLDU”

TBMM AK Parti grup başkanvekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz, 24 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İNCEÖZ “AKSARAY, AK PARTİ İLE YATIRIMIN BAŞKENTİ OLDU”

TBMM AK Parti grup başkanvekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz, 24 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İNCEÖZ “AKSARAY, AK PARTİ İLE YATIRIMIN BAŞKENTİ OLDU”
05 Haziran 2018 - 16:56

TBMM AK Parti grup başkanvekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz, 24 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ortaköy`de seçim çalışmalarında gazetecilere açıklamalarda bulunan İnceöz “Aksaray`ımızda yeninden diriliş ruhu ile milletvekili  adaylarımız, teşkilatlarımız, dava ve yol arkadaşlarımızla 24 Haziran seçimlerine kadar seferberlik ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti iktidarları döneminde yapılan yatırımlarla Aksaray`ın bölgesinin parlayan yıldızı marka bir şehir haline geldiğinin altınız çizen İnceöz, “Aksaray’ı diğer şehirlere bağlayan devlet yollarını 335 kilometreye; ilçe,  belde ve köyleri şehir merkezine ulaştıran il yollarını 273 kilometreye uzattık. Böylece kente erişimi daha hızlı ve güvenli hale getirerek Aksaray’daki karayolu ağını 208 km’si bölünmüş yol olmak üzere 608 kilometreye ulaştırdık. Bu yatırımlar ve hizmetler sayesinde Aksaray`ımız bir cazibe merkezi haline gelerek Tarım ve Hayvancılığınının yanında sanayi şehri olma yolunda büyük ilerleme kaydetmiştir” dedi.

2002’den bu yana  25 bin 488 Aksaray`lıyı İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirdiklerini kaydeden, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Aksaray mitinginde dile getirdiği Aksaray`a aşığız sözleri aslında her şeyi özetliyor. Hemşerilerimizin AK Parti`ye ve Cumhurbaşkanımıza verdiği destek, şehrimize yatırım ve hizmet olarak geri dönüyor. AK Parti iktidarları döneminde Aksaray yatırımın başkenti oldu.

İnceöz, 2002 Yılında Aksaray’da aktif sigortalı kişi sayısının 46 bin 722`den 2018 yılı Ocak ayı itibariyle aktif sigortalı sayısının 88 bin 665`e yükseldiğini kaydederek, “Aksaray`ımıza gelen yatırımlar ve hizmetler sayesinde aktif sigortalı hemşerilerimizin sayısı son 15 yılda % 90 seviyesinde artmıştır. Şehrimize yapılan her yatırım aynı zamanda insanımıza, hemşerilerimize ve geleceğimize de yapılan yatırım anlamına geliyor. Bu yatırımların artarak devam etmesi, yarım kalan yatırımlarımızın tamamlanması, Ülkemizde istikrarın devamı için hemşerilerimden liderimize ve partimize destek olmasını istiyorum” dedi.

24 Haziran seçimlerinin gelecek 100 yılı etkileyecek cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunun altını çizerek “Hepimiz uyanık olmalıyız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapmak istemiyorlar, o yüzden Meclis’te AK Parti’yi zayıflatıp, Cumhur İttifakı’nın beklentilerin altında kalması için her gün yeni bir kampanya yapıyorlar.

Süreç sonunda hem ekonomik krize, hem siyasi krize sürüklenmiş bir Türkiye tasarlıyorlar.

İnanın ki, 24 Haziran’da liderimiz Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı seçmezsek ya da Sayın cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı seçerken AK Parti’yi cezalandırma hevesiyle oyumuzu başka bir partiye kaydırırsak hem milletinin aşığı cumhurbaşkanımızı cezalandırır hemde bu kadim toprakları işgal etmeye çalışanları sevindirmiş oluruz. Bizlere yakışan, 2002’de kefenimle ben bu yola çıktım diyen ve 16 yılda sayısız operasyona, darbeye ve işgal girişimine ve suikaste karşı Türkiye’yi büyüyen ve ekonomisi ile dünyada ilk 10’a sokma hedefinden asla vazgeçmeyen liderine ve partisine sahip çıkmaktır...

 

Gün, 16 yılda Türkiye’yi derin u ykusundan uyandırarak büyüme oranları ile dünya şampiyonu yapan partimize ve kurucu genel başkanına sahip çıkıp yanında durma günüdür” dedi.