Miaport Arnavutköy

Miaport Arnavutköy

Miaport Arnavutköy
21 Kasım 2022 - 19:21

Miaport Arnavutköy projemiz, her detayında ayrı bir incelik barındıran, sahip olduğu özellikler ve imkanlar ile bu projenin içerisinde yaşama imkanına sahip olacak olan sizlere en mükemmel duyguları hissettiren bir projedir.
Miaport Consept ve Miaport Comfort’un yer aldığı Miaport dünyamızda sizler için her detayı düşünen Çağlayan Grup, özellikle bu projenin en gözde avantajlarından biri olan Arnavutköy’ün en iyi lokasyonlarından birinde yer almasıyla dikkat çekmektedir.
Yeni havalimanı kavşağının hemen yanında yer alan ve ulaşım açısından her imkana sahip olarak gerek toplu konut araçları gerek havalimanı servisleri geçen bu lokasyonda bulunurken, bununla da kalmayıp, metroya da yürüme mesafesindedir ve Arnavutköy Belediye binasına da çok yakındır.
Sahip olduğu bu lokasyonla da kalmayan ve sakinlerinin huzuru için her şeyi içerisinde barındıracak olan Miaport projemiz;

  • Son derece sağlam
  • Hem dışı hem içi mükemmel bir estetiğe sahip
  • Konforlu
  • Güvenli
  • Modern ve akıllı
Bir proje olarak, büyük bir titizlikle Çağlayan Grup tarafından sizlere mükemmeli sunabilmek adına devam etmekte ve bir an önce tamamlanarak sizlere sunulmak istenmektedir. Miaport Arnavutköy için hemen iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Miafort Comfort

Miafort Comfort, tıpkı Miafort Consept gibi muhteşem bir lokasyonda ve sahip olduğu tüm özellikleri ile kişilerin hayalini kurduğu bir yaşam alanı olarak yürütülen projelerimizden biridir. Bu projemiz hakkında da detaylı bilgi için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.