Site Hiti Nasıl Artırılır?

Site Hiti Nasıl Artırılır?

Site Hiti Nasıl Artırılır?
13 Aralık 2019 - 10:20

İnternet sitesi sahiplerinin en büyük kaygılarından biri de site hitidir. Siteye gelen ziyaretçi sayısının artırılması  ve internet sitesinin çok sayıda kişi tarafından ziyaret edilmesi elbette tüm site sahiplerinin en büyük hayali oluyor. Özellikle e ticaret siteleri söz konusu olduğunda   ziyaretçi sayısı aynı zamanda potansiyel müşteri anlamına da geliyor. Dolayısıyla site hiti daha da fazla önem kazanıyor. Öncelikle bu konuda SEO paketleri hatırlatması yapmak gerekir.

Eğer internet sitenizin daha fazla hit almasını istiyorsanız SEO çalışmalarına artık sıcak bakmanız gerekir. Çünkü SEO paketleri kapsamında sunulan hizmetler internet sitenizin  arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almanızı sağlıyor. Böylelikle sitenize tıklanma oranları da kendiliğinden yükseliyor hayal ettiğiniz site içi rakamlarına ulaşma şansınız da artıyor. 
Elbette SEO paketleri belirli bir bütçeyi gerektiriyor ancak basit bir araştırma yaparak son derece düşük bir bütçeyle faydalanabileceğiniz SEO  paketleri ile de karşılaşabilirsiniz.  Dolayısıyla mutlaka yüksek rakamlardan oluşan bir ödeme yapmanız gerektiğini düşünmeyin. Bununla birlikte SEO  ajanslarının cazip ödeme kolaylıkları sunduğu bilgisini de sizlerle paylaşalım. Bununla birlikte  dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar olduğunu da unutmamalısınız.

Site Hitini Artırmak İçin Bunlara Dikkat!

Eğer bazı faktörlere titizlikle yaklaşır ve olması gerekenleri yerine getirirseniz ve SEO paketleri satın alırsanız site hitinde de bir artış olmasını sağlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gerekenleri sizler için listeledik, hemen göz atmaya başlayın!
    • Site hızı
    Çok sayıda internet sitesi sahibi gözden kaçırıyor ama sitenin hızı son derece önemli bir faktördür. Yavaş olan internet siteleri mevcut hitini bile kaybedebilir.  İnsanların herhangi bir internet sitesine girebilmek için dakikalarca beklemeyeceğini siz de biliyorsunuz. Bu nedenle mutlaka site hızının ideal seviyede olmasını sağlamalısınız.
    • Sitenin dizaynı
    Web sitelerde tasarımın çok önemli olmadığı düşünülür. Oysa dizayn kullanıcı memnuniyeti ve aynı zamanda sitenin hiti ile çok yakından alakalı bir konudur.  Görsel açıdan beklentileri karşılayan bir internet sitesi dizaynı daha fazla sayıda kişi tarafından ziyaret edilmenizi sağlar.
    • Düzenli içerik
    İnternet sitenizi kaliteli ve SEO uyumlu içeriklerle düzenli olarak beslemeniz gerekiyor. Çeşitli anahtar kelimelerin kullanıldığı özgün içerikler aynı zamanda arama motoru sıralamalarında da sizi üst noktalara taşır. Bir hafta boyunca her gün düzenli olarak sitenize içerik girmeniz ve sonraki hafta hiç içerik yüklemesi yapmamanız doğru olmaz.
    • Domain süresi
    Bu konu sizin elinizde değil ve yapabileceğiniz herhangi bir şey yok. Ancak yine de  domain süresinin de site hiç üzerinde belirleyici bir unsur olduğu bilgisini sizlerle paylaşmak isteriz. 

     
    Siz de sitenizi arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını istiyorsanız düzenli SEO paketleri alarak sitenize güç katın.