SULTANHANI'NIN GURURU NURETTİN YUMUŞAK

Sultanhanı ilçesi'nin gururu Nurettin Yumuşak Yeni Aksaray Seyahat'in, 2018 yılında başlattığı filo yenileme yatırımlarına 2019 yılında da devam ederek, filosuna 4 adet 13 metre, 2+1 VIP Yeni MAN Lion’s Coach ekledi.

SULTANHANI'NIN GURURU NURETTİN YUMUŞAK

Sultanhanı ilçesi'nin gururu Nurettin Yumuşak Yeni Aksaray Seyahat'in, 2018 yılında başlattığı filo yenileme yatırımlarına 2019 yılında da devam ederek, filosuna 4 adet 13 metre, 2+1 VIP Yeni MAN Lion’s Coach ekledi.

SULTANHANI'NIN GURURU NURETTİN YUMUŞAK
09 Ocak 2019 - 18:58

Sultanhanı İlçemizin İşadamlarından Nurettin Yumuşak Yeni Aksaray Firması'nın Filo Yenileme çalışmaları kapsamında dev yatırım ile  filosuna 4 adet 13 metre, 2+1 VIP Yeni MAN Lion’s Coach ekledi. 
Uzun yıllar Ak Parti Aksaray İl yönetiminde üstdüzey görevler alan ve Son Olarak Sultanhanı İlçesi için Ak Parti il Genel Meclisi Aday Adayı Olan Nurettin Yumuşak Aksaray'ın En Kaliteli Filosunu Oluşturuyor.
 
4 adet 13 metre, 2+1 VIP Yeni MAN Lion’s Coach teslim töreninde Konuşan Yeni Aksaray Seyahat sahibi Nurettin Yumuşak, “2019 yılının ilk günlerinde bugün, dünden daha sağlam bağlara sahibiz. Bu bağlarımızın perçinlenmesinde MAPAR Otomotivden Sayın Yalçın Şahin ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’den Can Cansu’nun büyük gayretleri var. Onların bu gayretleri sonucunda, güzel bir günde birlikte olabilmenin haklı gururunu siz dostlarım ile paylaşmaktan mutluyum.” dedi.

Nurettin Yumuşak sözlerine şöyle devam etti: “Geçmişe dönüp baktığımızda: iş ortaklığı sürecimizde 9 yılı devirmiş olduğumuzu görmekteyim. Nice 9 yıllara da yeni nesilde aile fertlerimizin geçmişten geleceğe güvenle bakarak, bu sürdürülebilir iş ortaklığımızı taşıması gayesindeyim.Bu süre içinde MAN ve Neoplan grubu özmal seyahat otobüslerimiz ile 30.000.000 kilometrelik yol yapmışız. Bu seyahatlerde bizleri yalnız bırakmayan, bizlere yol arkadaşlığı eden kıymetli yolcularımıza, değerli Aksaray halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca gecesinde gündüzünde, her ne şartta olursa olsun, azami gayret ile çözüm üreten, MAN Yetkili Servisleri, MAPAR, Şahinler ve Güzeller olmak üzere tüm MAN Satış sonrası servislerine sizlerin aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum.

Yeni Aksaray Seyahat Ailesi olarak 9 yıldır araç yatırımlarımızda, MAN ve Neoplan grubu otobüsleri tercih etmekteyiz. Yeni otobüs yatırımlarımıza,mevcut araçlarımızın üstün yakıt ekonomisi, güvenli sürüş kabiliyeti ve yolcularımızdan aldığımız üstün konfor geri dönüşleri neticesinde MAN ile devam etmekteyiz. Bizleri bugün yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza teşekkür eder, 2019 yılının sektörümüze ve ulusumuza güzellikler getirmesini temenni ederim”.

“MAN Lion’s Coach 2+1 tüm beklentilerimizi en üst seviyede karşılıyor”

Teknolojiyi ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten İbrahim Yumuşak ise “Yıllardır yolcularımızda yarattığımız konfor kalitesinden ödün vermemek adına,bizlerin ve müşterilerimizin tüm taleplerini karşılayan 2+1 oturma düzenine sahip 41koltuklu son teknoloji ürünü ve yakıt ekonomisi yüksek, yolcularımızın memnuniyetini sağlayacak geniş koltuklara ve konfora sahip 4 adet MAN Yeni Lion’s Coach’u filomuza kattık. MAN Lion’s Coach 2+1 VIP otobüslerimiz yeni ve en gelişmiş güvenlik sistemleri başta olmak üzere, bir otobüsten tüm beklentilerimizi en üst seviyede karşılıyor. Yeni nesil 13 metre MAN Lion’s Coach 2+1, gerek koltuk adedi gerekse konfor alanında yapılan geliştirmelerle, hem işletme hem de yolcu açısından önemli avantajlar sunuyor” diye konuştu.